Prodaja kesa tregerica Niš . MVM Marinković se bavi proizvodnjom biorazgradivih kesa tregerica – biorazgradivih butik kesa – kesa za smeće Reklamne kese od polietilena produžavaju životni vek vaše reklamne poruke, naše kese se u potpunosti mogu reciklirati, a zahvaljujući novim tehnologijama koje koristimo njihov period razgradnje je smanjen na manje od četiri godine.

prodaja kesa tregerica niš
prodaja kesa tregerica niš
MVM MARINKOVIĆ

O NAMA

U prvobitnom obliku je osnovana kao mala porodična radnja sa 2 zaposlena a godinama se razvijala u veću radnju, sa čestim povećanjem radnih mesta i zaposlenih. 2012 godine radnja je preregistrovana u društvo sa ograničenom odgovornosću. Ova firma tokom rada za ove godine stekla je dosta klijenata, poslovnih partnera, dobavljača koji su prezadovoljni saradnjom. Česta su ulaganja u nova postrojenja i tehničko tehnološka usavršavanja. Firma se nalazi u Nišu, sto je vrlo pogodno za razvoj distributivne mreže kako na teritoriji Srbije tako i na teritorijama ostalih zemalja. MVM –MARINKOVIC je postala član engleske grupe ’’Symphony environmental’’ čime je stekla pravo i sertifikat za proizvodnju ekološko biorazgradivih kesa.

Proizvodnja
Prodaja

Prodaja kesa tregerica Niš U prvobitnom obliku je osnovana kao mala porodična radnja sa 2 zaposlena a godinama se razvijala u veću radnju, sa čestim povećanjem radnih mesta i zaposlenih. 2012 godine radnja je preregistrovana u društvo sa ograničenom odgovornosću. Ova firma tokom rada za ove godine stekla je dosta klijenata, poslovnih partnera, dobavljača koji su prezadovoljni saradnjom. Česta su ulaganja u nova postrojenja i tehničko tehnološka usavršavanja. Reklamne kese od polietilena produžavaju životni vek vaše reklamne poruke, naše kese se u potpunosti mogu reciklirati, a zahvaljujući novim tehnologijama koje koristimo njihov period razgradnje je smanjen na manje od četiri godine.

Ekologija

BIO program

100% razgradljive

Potrošači su sve više svesni o važnosti očuvanja prirodne sredine, cene i poštuju firme koje se brinu o zaštiti životne sredine. Pokažite svojim kupcima da ste odgovorni prema okolini u kojoj živimo.

Upoznajte se sa našim proizvodima
  • AUTO MOTIVE
  • BIOKESE TREGERICE

  • FOLIJE

  • PE DŽAKOVI I VREĆE

  • KESE ZA SMEĆE

  • KESE ZA PAKOVANJE